Over ons

Drijvende steigers die super stabiel in het water liggen, aluminium bruggen, innovatieve golfbrekers – Marimat bouwt sinds 2005 aan een zeer duurzame en vernieuwende productenlijn, in onze eigen fabriek in Amstelveen.

Marimat ontwerpt en bouwt duurzame havens en de onderdelen waaruit deze bestaan. Super stabiel, absoluut onderhoudsarm en met tenminste 10 jaar garantie!

dijlepad
frisobrug
dijlepad

Productenlijn

Steigers

Drijvende steigers

De drijvende steigers van Marimat zijn zeer stabiel, onderhoudsarm en duurzaam. Zij worden afgewerkt met dekplanken van een uniek composiet, waar wij een garantie van 10 jaar op durven te geven. Deze dekplanken hebben een duurzaamheid van 50 jaar.
 

Lees meer
Vingerpieren

Vingerpieren

Marimat fabriceert, levert en installeert aanlegsteigers en zeer stabiele vingerpieren in iedere gewenste maat. Zij worden over de gehele lengte ondersteund en kunnen niet torderen, waardoor zeer smalle en/of lange vingerpieren mogelijk zijn.
 

Lees meer
Bruggen

Bruggen

Wij ontwerpen, fabriceren en installeren maatwerk loop- en toegangsbruggen voor verschillende toepassingen. Deze bruggen worden vervaardigd uit ons corrosiebestendige aluminium en afgewerkt met onze unieke dekplanken.
 

Lees meer
Haveninrichting

Haveninrichting

Centraal beheerbaren Onderdekse Elektrokasten, Bolders met extra opening voor een kettingslot, Toegangshekken met of zonder slot, Reddingsmiddelen zoals reddingskasten, reddingsboeien met drijflijn en meer.
 

Lees meer
Led verlichting

Led verlichting

Om uw nieuw aangelegde haven, aanlegsteiger of terras extra elan te geven kunt u kiezen voor LED verlichting in het composiet. Niet alleen een fraai gezicht in het donker, maar door de verbeterde zichtbaarheid een stuk veiliger!

Lees meer
Golfbrekers

Golfbrekers

Golfbrekers zorgen voor een rustige haven waarin je kalm kunt aan- en afmeren. Golven worden in het water gebroken en slaan niet stuk op de steiger of aangelegde vaartuigen. Geen vervelende golfslag of overslaand buiswater meer.

Lees meer

Tweets

28/06 16:06 - #niftrik krijgt een nieuwe #marimat brug!


22/06 16:06 - Onze lassers zijn hard aan het werk voor de #hiswatewater! #staalbouw #werk #lassen #aluminium https://t.co/HW6crU5rKy


21/06 16:06 - #tekoop #bakdekkruiser #13meter Wie maakt ons los? Een tijdloze boot #klassieker #varenisfijn #hetwaterop https://t.co/LYiqpTb8l0


21/06 15:06 - Jachthaven de Rotterdamsche Admiraliteit - Marimat https://t.co/4bXM5wk50M


21/06 12:06 - Bakdekkruiser https://t.co/wpqrYV0zeg via @marktplaats


Contact

Marimat BV.
Amsteldijk Zuid 197c
1188VP Amstelveen
0297 58 33 31
info@marimat.nl

map